Om Heeple

Baggrund

Heeple er en non-profit velgørende forening, der arbejder for at forbedre den generelle folkesundhed og livskvalitet i nogle af verdens mest udsatte samfund.

Bag Heeple står virksomhederne Trifork eHealth, Duckwise og Cardio.Care. Vi udvikler i fællesskab digitale sundhedsløsninger til sundhedsfagligt personale og kronisk syge mennesker i Danmark og på globalt plan. 

“Heeple is an opportunity to actively reinvest our experience and know-how in activities that significantly improves conditions for people in the world’s most vulnerable areas. It is our duty and desire, that this knowledge is converted into digital health solutions that reach as many people as possible”.

Daniel DaugaardDirektør, Trifork eHealth

Formål

Heeple har til formål at anvende dansk know-how indenfor digitale sundhedsløsninger til forebyggelse, diagnosticering og behandling af kroniske sygdomme i verdens fattigste områder.

Vision

Vores vision er at skabe en verden, hvor moderne teknologi sikrer, at mennesker ikke dør før tid af kroniske sygdomme, som kunne være blevet forebygget, diagnosticeret og behandlet på et tidligere stadie.

Mission

  • at bidrage med sundhedsfaglig viden og digitale kompetencer for derved at skabe simple værktøjer til at sundhedsfremme i verdens udsatte områder.
  • at skabe løsninger i tæt samarbejde med lokale velgørende foreninger, organisationer og læger for derved at sikre et højt niveau af kvalitet og support, forankret i de lokale samfund.